Nilsiän Kukkakeskus ja Hautauspalvelu Ky

Nilsiän Pito- ja Juhlapalvelu

Hautauspalvelut

 


Meri huokaa rantakiviin.

Veden yllä linnun lento.
On muuton aika.

 

 

 

 

 

 

Hautauspalvelut

Surun kohdatessa

Kun suruviesti koskettaa, voi tuntua siltä, että voimat loppuvat. Melko pian on kuitenkin ryhdyttävä hautajaisjärjestelyihin rakkaanne saattamiseksi haudanlepoon.
 
Haluamme olla tukenanne hautauksen käytännön järjestelyissä. Henkilökuntamme ammattitaito, kokemus ja hienotunteisuus auttavat teitä toteuttamaan hautajaiset toiveittenne mukaisesti.
___________________________________________________________
 

Arkut
Liikkeessämme on edustava arkkuvalikoima kotimaisia arkkuja ja uurnia.
Nettiyhteydellä voimme avata teille kuvaston laajaan valikoimaamme, kun otatte yhteyden liikkeeseemme. Arkkukuvastoon tästä

Muut järjestelyt
Hautaustoimistostamme saat asiantuntevaa opastusta kaikissa hautaukseen liittyvissä käytännön järjestelyissä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisten seurakuntien ja eri yhteisöjen kanssa.
Hoidamme virastoasiat, laadimme kuolinilmoitukset ja välitämme ne lehtiin ilman eri maksua, autamme perunkirjoituksen järjestelyissä ym.
 
Meiltä saat myöskin eri järjestöjen adressit tekstattuna, hautalyhdyt ja kynttilät. Surusidonta  ja  pitopalvelumme täydentävät kattavaa palveluvalikoimaamme..

Hautakivet
Muistomerkin suunnittelu ja hankinta on osa surutyötä. Liikkeemme välittää Suomen suurimman hautakiviveistämön Kaavin Kivi oy:n tunnetusti korkealaatuisia, taidokkaita ja toiveittenne mukaisesti suunniteltuja hautamuistomerkkejä.
 
Pyydä liikkeeltämme tarjous muistomerkistä. Meiltä saat myöskin kaiverruspalvelun entisiin muistomerkkeihin.

auto

Uutiset ja tiedotteet

Nilsiän Kukkakeskus ja Hautauspalvelu Ky
Design Mainostoimisto Funlus Oy